Elektra storing Badhoevedorp

U zoekt een erkende elektricien uit Badhoevedorp? Allersnelste Nanie (036-5213153) verhelpt stroomstoring!

Allersnelste Nanie is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat al jaren een begrip is in Badhoevedorp als het gaat om elektra werkzaamheden. Heeft u snel een elektricien nodig? dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij een stroomstoring zijn wij er binnen 2 uur.

Een elektricien nodig in of nabij Badhoevedorp?
Heeft u een elektricien nodig in Badhoevedorp voor elektra werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Allersnelste Nanie is uw elektraspecialist in Badhoevedorp. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om alle voorkomende elektra werkzaamheden voor u uit te voeren. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe aansluiting in de keuken nodig of wilt u meer stopcontacten in de werkkamer hebben en daarnaast misschien een mooie verlichting in uw achtertuin. Dan wilt u natuurlijk dat dit door een echte vakman gedaan wordt. Wij hebben gecertificeerde monteurs in huis die u hierbij graag van dienst zijn.
Elektra storing Badhoevedorp

Onderhoud in de regio Badhoevedorp

De onderhoudsdienst van Allersnelste Nanie helpt u graag met het onderhoud van uw elektrotechnische zaken. Onze dienst controleert uw elektro installatie grondig en indien nodig worden versleten/defecte onderdelen vervangen. Wij raden het u ten zeerste aan om uw installatie goed te laten onderhouden door uw elektraspecialist, want met goed onderhoud voorkomt u storingen en onveilige situaties.
Elektra storing Badhoevedorp

Een onderdeel van onze service is onze storingsdienst. Deze dienst kunt u 6 dagen per week bereiken van 07.00u tot 21.00u. Deze dienst kunt u inschakelen wanneer u een storing of kortsluiting heeft. Wij sturen dan zo snel mogelijk een elektricien die de storing vakkundig zal opsporen en repareren. Ook helpen wij u graag met het onderhoud van uw elektra installatie. Voor de beste elektrotechnische materialen, persoonlijk advies van de beste elektricien van Badhoevedorp en een uitstekende service bent u bij ons aan het juiste adres.

Een kleine greep van wat u van de elektricien in Badhoevedorp kunt verlangen

 • Vakkundig advies
 • Het opsporen en verhelpen van storingen in Badhoevedorp
 • Het vervangen, reviseren of uitbreiden van uw stoppenkast
 • Het uitbreiden van uw installatie in Badhoevedorp
 • Het vervangen van oude c.q. verdroogde bedradingen en/of schakel materialen
 • Het doormeten en/of optimaliseren van uw aarding
 • Het aanbrengen of repareren van intercom-installaties
 • Het aanbrengen van wandcontactdozen en/of ophangen van lampen

Elektra storing Badhoevedorp

Elektriciteit van een echte vakman

Uw elektrawerkzaamheden in Badhoevedorp worden uitgevoerd door vakdeskundige elektriciens met jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek. Het zijn gecertificeerde elektromonteurs die een gedegen opleiding hebben gedaan en nog regelmatig bijscholen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek. Met onze hulp bent u verzekerd van een goed resultaat!

Door de kennis die onze elektriciens hebben, wordt u op een vakkundige wijze geholpen bij een storing, onderhoud en/of uitbreiding van uw elektra installatie in en om uw huis of bedrijf. Zo leggen wij nieuwe bedradingen aan, verzorgen wij installaties van bijvoorbeeld complete lichtplannen, leveren elektraproducten en verzorgen elektraservice aan bedrijven en particulieren in onze gehele werkgebied.

Werkplaats en showroom

Nanie elektrotechnisch installatie bedrijf beschikt over een eigen werkplaats en showroom. De werkplaats is te bezoeken na telefonisch contact of via e-mail: info@nanie.nl.

Nanie uw elektricien in Badhoevedorp

De firma Nanie is in 1984 opgericht in Amsterdam. Het bedrijf vestigde zich in de Govert Flinckstraat te Amsterdam Zuid waar het tot op heden nog gevestigd is en richtte zich op het leveren van diensten in de witgoed en elektra door gecertificeerde monteurs. Met de jaren mee groeide het bedrijf en ging het zich ook vestigen in Almere. Het bedrijf breidde zich niet alleen uit met vestigingen, het breidde zich ook uit met kennis en vakmanschap. Daarnaast is Allersnelste Nanie een erkend leerbedrijf die beschikt over een eigen werkplaats en showroom. Inmiddels 30 jaar later biedt Allersnelste Nanie zijn diensten aan in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Muiden, Weesp, Naarden, Bussum, Almere en Lelystad.

Diensten door Allersnelste Nanie

 • Aanleg
 • Uitbreiding
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Storingsdienst
 • Vervangen van groepenkasten
 • Verlichting
 • Aarding
 • Inspectie en advies van uw installatie
 • Snelle service aan particulieren en bedrijven

Uw elektricien in Badhoevedorp

Onze voordelen als uw elektricien in Badhoevedorp

Klantvriendelijk
Doelgericht
Erkend leerbedrijf
Snelle service aan particulieren en bedrijven

Openingstijden

 • 6 dagen per week bereikbaar.
  Ma t/m vr: 07.00 - 21.00
  Zaterdag: 07.00 - 16.00


Over Elektricien Nanie

Allersnelste Nanie is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat al meer dan 30 jaar een begrip is in Badhoevedorp en omstreken als het gaat om elektra werkzaamheden. Heeft u snel een elektricien nodig? dan bent u bij ons op het juiste adres.
Bij stroomstoring zijn wij binnen 2 uur ter plekke.


De kernwoorden van onze werkzaamheden zijn

24/7 Storingsdienst Badhoevedorp, Aanleg, Installatie, Reparatie in Badhoevedorp, Renovatie, Keuringen in Badhoevedorp, Elektra, Verlichting, Groepenkasten, Krachtstroom, Kookplaten, Stopcontacten, Noodhulp bij storingen in Badhoevedorp, Onderhouden van de infrastructuur, Uitstekende service, De juiste vakkennis

Contact met uw elektricien in Badhoevedorp.

Voor het repareren, plaatsen, vervangen en onderhouden van iedere elektrotechnische installatie kunt u direct contact opnemen met Allersnelste Nanie in Badhoevedorp.

Badhoevedorp:
036-5213153

E-mail: info@nanie.nl Wij staan u graag te woord en helpen u snel verder.

De diensten van de elektricien in Badhoevedorp

Inspectie en advies van uw elektra installatie
Vervangen van groepenkasten
Verlichting
Verhelpen van storingen
Snelle service aan particulieren en bedrijven
Uitbreiding
Onderhoud
Aarding
Aanleg
Reparatie


Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of onze andere services

Neem vrijblijvend contact op met de Nanie in Badhoevedorp.Isabelle

"Enorm snel, geduldig en heel behulpzaam"


Anoniem

"De beste Elektricien in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen. De elektricien was binnen een uur bij ons aanwezig toen wij een stroomstoring hadden. Een uitstekende keuze volgens mij voor de elektro en elektra. Leuke sticker van de elektricien gekregen!"